Vanaf woensdag 15 november kan er worden ingeschreven voor de kampen in 2024. Krokus-, paas- en zomervakantie.

Aquaskills logo
Sport Jungle logo
Junglekampen logo
Mini jungle logo

Algemene voorwaarden

 1. De ouder/voogd schrijft steeds in voor een volledige kampweek of lessenreeks. Inschrijven kan online (jungleskills.be) voor één of meerdere kampen of lessenreeks(en). Vanaf de betaling is goedgekeurd is de inschrijving definitief en wordt er een bevestigingsmail gestuurd.
 2. Het inschrijvingsbedrag omvat alle kosten, materiaal, accommodatie, begeleiding, verzekering. Jungle kampen: Opvang is inbegrepen in de prijs. Een lunchpakket en tussendoortjes (fruit en koekje) wordt door de deelnemer zelf meegebracht.
 3. Annulatie van een activiteit:
  1. Aanvraag van een annulatie:
   De ouder/voogd dient de aanvraag tot annulatie steeds actief door te geven aan Jungle Skills vzw ter registratie. Een annulatie doorgeven kan via mail (info@jungleskills.be). De ouder/voogd ontvangt een bevestiging van annulatie per mail. Jungle Skills kan de vrijgekomen plaats aanbieden aan een andere (reserve)deelnemer.
  2. Een betaalde activiteit en meer dan 3 weken voor start van de activiteit:
   - het inschrijvingsgeld wordt als credits aan uw persoonlijke account toegevoegd.
   - het inschrijvingsgeld kan op aanvraag worden terugbetaald waarbij een standaard annulatie- en transactiekost van €25 wordt ingehouden op het betaalde inschrijvingsbedrag.
  3. Een betaalde activiteit en minder dan 3 weken voor de start van de activiteit kan niet meer worden geannuleerd.
  4. Voor een annulering van 3 of meer opeenvolgende dagen voor een Jungle Kamp wegens ziekte, met geldig doktersattest, ontvangt u credits voor een volgende activiteit t.w.v. 20 euro/ziektedag.
  5. Voor een annulering van 3 of meer opeenvolgende lessen voor een Sport Jungle lessenreeks wegens ziekte, met geldig doktersattest, ontvangt u credits t.w.v. 6,5 euro/ziektedag.
  6. Voor een annulering van 3 of meer opeenvolgende lessen voor Aqua Skills lessenreeks wegens ziekte, met geldig doktersattest, ontvangt u credits t.w.v. 15 euro/ziektedag.
  7. Bij uitzonderlijke omstandigheden en bij overmacht behoudt de organisatie het recht om de annulatievoorwaarden aan te passen.
  8. Door overmacht (bv. pandemie), in uitzonderlijke omstandigheden of bij te weinig inschrijvingen kan een activiteit geannuleerd worden of wijzigen van locatie of uur. Jungle Skills vzw houdt zich eraan de ouder/voogd tijdig in te lichten. Jungle Skills vzw tracht steeds een waardig alternatief aan te bieden.
 4. De ouder/voogd kan een klacht of bezorgdheid rechtstreeks bespreken door een mail te sturen naar info@jungleskills.be. Op regelmatige tijdstippen zal Jungle Skills de ouder/voogd via mail bevragen via een korte vragenlijst. Dit stelt ons in staat om de kwaliteit van dichtbij te bewaken. Jungle Skills vzw garandeert de ouder/voogd/deelnemer om met de gekregen feedback aan de slag te gaan.
 5. De adresgegevens van de deelnemers komen terecht in het bestand van Junge Skills vzw. Jungle Skills vzw gebruikt de door u aangeleverde persoonsgegevens uitsluitend voor de eigen activiteiten. De info zal gedeeld worden met de respectievelijke lesgevers van uw kind(eren) om hen maximaal te informeren. Verder gebruiken we deze info om contact op te nemen met ouders/voogd of andere verantwoordelijke voor het kind.

  Hoe lang bewaren wij uw persoonsgegevens?
  Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Zolang uw kind binnen de doelgroep van onze activiteiten past zal u van ons informatie ontvangen. Van zodra we merken dat uw kind buiten de leeftijdscategorie valt zullen we al uw persoonsgegevens verwijderen.

  Ouders die sneller de gegevens willen laten verwijderen kunnen dat door een simpel mailtje met de vraag om verwijderd te worden uit de bestanden. (wet op de privacy van 8/12/1992).
 6. Jungle Skills neemt foto’s en filmpjes van de activiteiten en de deelnemers. Deze kunnen gebruikt worden voor de website, sociale media, de brochure en/of publicitaire doeleinden. Indien u niet wenst dat een foto van uw zoon / dochter hiervoor gebruikt wordt, dient u dit via e-mail te communiceren naar info@jungleskills.be. Gelieve hierbij een foto van uw zoon/dochter te voegen zodat we weten om welke deelnemer het gaat. Uiteraard zullen we dit respecteren.
 7. Alle deelnemers zijn verzekerd tegen lichamelijke ongevallen. Jungle Skills kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor diefstal, verlies en/of schade aan de door de deelnemers meegebrachte persoonlijke voorwerpen. Het bestuur van Jungle Skills kan nooit persoonlijk aansprakelijk gesteld worden voor lichamelijk- en of materiële schade.

Door de betaling uit te voeren voor de Jungle Skills activiteiten bevestig je de algemene voorwaarden gelezen te hebben en verklaar je jouw akkoord met de algemene voorwaarden.